Finnvacum Platinum

295,00

Syksyn jahtikaudelle on tulossa uusi vakuumikone FINNVACUM PLATINUM (ei vielä varastossa). Ensi esittely Olkkosen erämarkkinoilla.

 

Finnvacum Platinum on tukeva rakenteinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu vakuumikone kaksinkertaisella mäntäpumpulla.

Digitaalinen näyttöpaneeli + analoginen painemittari.

Tukeva kahva kannen lukitukseen.

Tuplasaumaus vakiona.

Tuuletin saumauspalkin jäähdytykseen.

WATER anturi vakuumikammiossa (estää nesteen pääsyn kammiosta pumpulle).

Koneessa sisäänrakennettu vakuumirullan säilytyspaikka ja katkaisuleikkuri rullalle. (Pakettiin sisältyy 1 kpl uritettu/ilmakanava letku PRO 28 cm x 3 m.)

Koneessa voi käyttää max 30 cm leveitä vakuumipusseja ja letkuja. Finnvacum Platinum vakuumikoneelle soveltuvat parhaiten käytettäviksi FINNVACUM omat uritetut/ilmakanavoidut vakuumipussit ja letkut.

 

2 ERI TUPLASAUMAUS VAIHTOEHTOA:

DRY TUPLA SAUMA (2 saumaa kuiva, hyvin vakumointiin soveltuva tuote.)
MOIST TUPLA SAUMA (2 saumaa + pitempi saumausaika kosteammille tuotteille.)

 

2 ERI MARINOINTI TOIMINTAA

MARINOINTI painike (Automaattinen ohjelma tuotteen marinointiin vakuumiastiaa käytettäessä (ei sisälly toimitukseen).  (1 kpl imuletku sis. toimitukseen).

CANISTER painike (Käytetään vakuuniastioiden vakumointiin (ei sisälly toimitukseen).  (1 kpl imuletku sis. toimitukseen).

 

VAKUMOINTIPAINEEN SÄÄTÖ

CENTLE (Pehmeille raaka-aineille.)

NORMAL (Yleiset raaka-aineet ns. täysi pumpputeho.)

PULSE painike toiminto tarkkaan vakumointipaineen säätämiseen manuaalisesti, eri tuotteille sopivaksi (pehmeät tuotteet, luut).

 

Kone on tarkoitettu kotikäyttöön.

Huomioithan kun ostat koneen, että parhaatkin koneet tarvitsevat huoltoa ja varaosia (esim. kammiotiivisteet). Vain harvoihin Suomessa myytäviin koneisiin niitä on saatavilla.

 

HOITO-OHJE KONEEN KÄYTÖN JÄLKEEN:

Irroita ylä- ja alakammiotiivisteet puhdistuksen ajaksi, pyyhi kammiot sekä pese tiivisteet puhtaaksi miedolla saippualiuoksella, huuhtele ja kuivaa. Tarkista paikalleen laitettaessa, että tiivisteet ovat tasaisesti paikallaan. Vaihda tiivisteet uusiin noin 3-5 vuoden välein, kun ne ovat menettäneet kimmoisuutensa. Säilytä konetta kansi suljettuna (jätä kammion kahva aukiasentoon!).

Tilapäisesti loppu varastosta, kysy arvioitua saapumisaikaa.

Hinnat sisältävät arvolisäveron (24%). Hinnat eivät sisällä rahtikuluja. Tuotetunnus (SKU): 345FINNPLATINUM Osasto:

Tekniset tiedot

Saumausleveys: 30 cm
Suurin alipaine: 0,90 bar
Teho: 220 W
Mitat (PxLxK): 394 x 337 x 152 mm
Paino: 4,45 kg
Jännite: 220-240 V
Takuu: 1 vuosi