Korkealuokkainen materiaali ja kaksinkertainen saumaus

Vakuumipussien ilmatiiviyden takaamiseksi on tärkeää, että PA/PE 2-kerrosmateriaalin PA-kerros on tarpeeksi paksu. Käyttämässämme materiaalissa sileiden vakuumipussien PA-kerroksen paksuus on aina vähintään 20 my. Paksuus ei vaikuta materiaalin läpinäkyvyyteen.

Tuotantoprosessissa pussien saumat kuumasaumataan aina kaksi kertaa. Siksi voimme taata täydellisen ilmatiiviyden ja paremman kestävyyden kaikille vakuumipusseillemme.

Uritetut / ilmakanava vakuumipussit PRO 50 kpl
Uritetut / ilmakanava vakuumipussit PRO 50 kpl
Säilyttää elintarvikkeiden tuoreuden jopa viisi kertaa pidempään kuin perinteiset säilytysmenetelmät. Suojaa elintarvikkeita kylmävaurioilta. Lihan ja kalan marinointi tapahtuu muutamissa minuuteissa. Pusseja voi käyttää mikroaaltouunissa sekä poreilevassa vedessä, jonka lämpötila on hieman kiehumispisteen alapuolella. HUOM! Käyttö mikroaaltouunissa ei kuitenkaan sovi kaikille tuotteille, esim. ei kovin rasvaisille tuotteille. Soveltuu myös muiden valmistajien vakuumointikoneisiin, ei pelkästään Finnvacum Home ja Finnvacum Pro koneisiin. Pakkauksessa 50 kpl pusseja.
12,5020,00
Uritettu / ilmakanava letku PRO
Uritettu / ilmakanava letku PRO
Säilyttää elintarvikkeiden tuoreuden jopa viisi kertaa pidempään kuin perinteiset säilytysmenetelmät. Suojaa elintarvikkeita kylmävaurioilta. Lihan ja kalan marinointi tapahtuu muutamissa minuuteissa. Voi käyttää mikroaaltouunissa sekä poreilevassa vedessä, jonka lämpötila on hieman kiehumispisteen alapuolella. HUOM! Käyttö mikroaaltouunissa ei kuitenkaan sovi kaikille tuotteille, esim. ei kovin rasvaisille tuotteille. Soveltuu myös muiden valmistajien vakuumointikoneisiin, ei pelkästään Finnvacum Home ja Finnvacum Pro koneisiin. Pakkauksessa 12 metriä (2 x 6m rullaa).
13,0020,00
Uritetut / ilmakanava vakuumipussit 100 kpl
Uritetut / ilmakanava vakuumipussit 100 kpl
Uritettujen vakuumipussien toinen sisäpuoli toimii ilmakanavana, se on karkeasti (salmiakkikuvioitu), pussin toinen puoli on sileä ja läpinäkyvä. Uritettu vakuumipussi soveltuu kaikkiin vakuumikoneisiin (esim: Finnvacum pro ja home, Tecla , Lava, Foodsaver, Atemi, OBH Nordica). Materiaalin vahvuus 100 my (0,100 mm). Toimitetaan myös laatikottain. Kysy tarjousta.
17,0045,00
Uritettu / ilmakanava letku
Uritettu / ilmakanava letku
Uritettu vakuumirulla soveltuu hyvin käytettäväksi silloin, kun pakattavat tuotteet ovat hyvin eri mittaisia. Rullasta voi leikata sopivan mittainen pätkän, kulloisenkin vakuumitarpeen mukaan. Uritettujen vakuumirullien toinen sisäpuoli toimii ilmakanavana, se on karkeasti (salmiakkikuvioitu), pussin toinen puoli on sileä ja läpinäkyvä. Uritettu vakuumirulla soveltuu kaikkiin vakuumikoneisiin (esim: Finnvacum pro ja home, Tecla , Lava, Foodsaver, Atemi, OBH Nordica). Materiaalin vahvuus 100 my (0,100 mm). Paketissa 12 metriä (2 x 6m rullaa).
13,0016,00
Sileät vakuumipussit 80 my kammiokoneille
Sileät vakuumipussit 80 my kammiokoneille

80 my (0,080 mm) paksut sileät pussit.

Valmistamme omassa tehtaassamme Sipoossa erikokoisia ja paksuuksia sileitä vakuumipusseja. Kysele myös muita koko vaihtoehtoja.

Meiltä voit tilata pieniä sekä suuria eriä vakuumipusseja.
9,0048,00
Sileät vakuumipussit 120 my kammiokoneille
Sileät vakuumipussit 120 my kammiokoneille
120 my (0,120 mm) paksut sileät pussit. Valmistamme omassa tehtaassamme Sipoossa erikokoisia ja paksuuksia sileitä vakuumipusseja. Kysele myös muita koko vaihtoehtoja. Pussikoko 28 x 33 cm on suunniteltu Finnvacum Premium koneelle. Meiltä voit tilata pieniä sekä suuria eriä vakuumipusseja.
13,0061,00