Sanelli notkea/käyrä paloitteluveitsi 13 cm pun.
Sanelli notkea/käyrä paloitteluveitsi 13 cm pun.
Sanelli Ambrogio paloitteluveitsi. Terän pituus cm 13 = 5 ". Punainen kahva polypropeeni ja termoplastinen kumi. Kaikki materiaalit ovat steriloitavissa ja kestävät hyvin iskuja, syövyttäviä aineita ja korkeita lämpötiloja. Terä nitrogen ruostumatonta terästä. Laser painettu logo, tuotekoodilla merkitty terä. Täydellinen terän ja kahvan yhteensopivuus, maksimaalinen hydienisyys. Testattu ja sertifioitu NSF International. 100% valmistusmaa Italia.
24,00
Sanelli kapea paloitteluveitsi 14 cm pun.
Sanelli kapea paloitteluveitsi 14 cm pun.
Sanelli Ambrogio paloitteluveitsi. Terän pituus cm 14 = 5½ ". Punainen kahva polypropeeni ja termoplastinen kumi. Kaikki materiaalit ovat steriloitavissa ja kestävät hyvin iskuja, syövyttäviä aineita ja korkeita lämpötiloja. Terä nitrogen ruostumatonta terästä. Laser painettu logo, tuotekoodilla merkitty terä. Täydellinen terän ja kahvan yhteensopivuus, maksimaalinen hydienisyys. Testattu ja sertifioitu NSF International. 100% valmistusmaa Italia.
24,00
Sanelli jäykkä/käyrä paloitteluveitsi 15 cm pun.
Sanelli jäykkä/käyrä paloitteluveitsi 15 cm pun.
Terän pituus 15 cm. Punainen kahva polypropeeni ja termoplastinen kumi. Kaikki materiaalit ovat steriloitavissa ja kestävät hyvin iskuja, syövyttäviä aineita ja korkeita lämpötiloja. Terä nitrogen ruostumatonta terästä. Laser painettu logo, tuotekoodilla merkitty terä. Täydellinen terän ja kahvan yhteensopivuus, maksimaalinen hydienisyys. Testattu ja sertifioitu NSF International. 100% valmistusmaa Italia.
24,00
Sanelli leveä käyrä paloitteluveitsi 16 cm musta
Sanelli leveä käyrä paloitteluveitsi 16 cm musta
Sanelli Ambrogio paloitteluveitsi. Terän pituus 16 cm. Terän paksuus 2,75mm. Musta kahva Marfran (TPE). Kaikki materiaalit ovat steriloitavissa ja kestävät hyvin iskuja, syövyttäviä aineita ja korkeita lämpötiloja. Terä nitrogen ruostumatonta terästä. 1.4916 - Buderus Nitro-B x50CrMoVN15. Laser painettu logo, tuotekoodilla merkitty terä. Täydellinen terän ja kahvan yhteensopivuus, maksimaalinen hydienisyys. Testattu ja sertifioitu NSF International. 100% valmistusmaa Italia.
24,00
Sanelli notkea fileveitsi 18 cm sin.
Sanelli notkea fileveitsi 18 cm sin.
Sanelli Ambrogio fileveitsi. Terän pituus cm 18. Sininen kahva polypropeeni ja termoplastinen kumi. Kaikki materiaalit ovat steriloitavissa ja kestävät hyvin iskuja, syövyttäviä aineita ja korkeita lämpötiloja. Terä nitrogen ruostumatonta terästä. Laser painettu logo, tuotekoodilla merkitty terä. Täydellinen terän ja kahvan yhteensopivuus, maksimaalinen hydienisyys. Testattu ja sertifioitu NSF International. 100% valmistusmaa Italia.
32,00
Sanelli notkea fileveitsi 22 cm sin.
Sanelli notkea fileveitsi 22 cm sin.
Sanelli Ambrogio fileveitsi. Terän pituus cm 22 = 8¾". Sininen kahva polypropeeni ja termoplastinen kumi. Kaikki materiaalit ovat steriloitavissa ja kestävät hyvin iskuja, syövyttäviä aineita ja korkeita lämpötiloja. Terä nitrogen ruostumatonta terästä. Laser painettu logo, tuotekoodilla merkitty terä. Täydellinen terän ja kahvan yhteensopivuus, maksimaalinen hydienisyys. Testattu ja sertifioitu NSF International. 100% valmistusmaa Italia. Tukkupakkaus: 6 Kpl/laatikko.
32,00
Sanelli lohi-/siivutusveitsi 28 cm sin.
Sanelli lohi-/siivutusveitsi 28 cm sin.
Sanelli Ambrogio lohi-/siivutusveitsi. Terän pituus 28 cm ja paksuus 1,60 mm. Ruostumatonta terästä 1.4916 - Buderus Nitro-B x50CrMoVN. Kahvan materiaali: Marfran TPE. Nettopaino ilman pakkausta 0,104 kg (+/- 5%). NSF sertifioitu.
26,00