Punainen Sanelli Ambrogio notkea/käyrä paloitteluveitsi, 13 cm
Sanelli notkea/käyrä paloitteluveitsi 13 cm pun.
Sanelli Ambrogio paloitteluveitsi. Terän pituus cm 13 = 5 ". Punainen kahva polypropeeni ja termoplastinen kumi. Kaikki materiaalit ovat steriloitavissa ja kestävät hyvin iskuja, syövyttäviä aineita ja korkeita lämpötiloja. Terä nitrogen ruostumatonta terästä. Laser painettu logo, tuotekoodilla merkitty terä. Täydellinen terän ja kahvan yhteensopivuus, maksimaalinen hydienisyys. Testattu ja sertifioitu NSF International. 100% valmistusmaa Italia.
24,00
Punainen Sanelli Ambrogio kapea paloitteluveitsi, 14 cm
Sanelli kapea paloitteluveitsi 14 cm pun.
Sanelli Ambrogio paloitteluveitsi. Terän pituus cm 14 = 5½ ". Punainen kahva polypropeeni ja termoplastinen kumi. Kaikki materiaalit ovat steriloitavissa ja kestävät hyvin iskuja, syövyttäviä aineita ja korkeita lämpötiloja. Terä nitrogen ruostumatonta terästä. Laser painettu logo, tuotekoodilla merkitty terä. Täydellinen terän ja kahvan yhteensopivuus, maksimaalinen hydienisyys. Testattu ja sertifioitu NSF International. 100% valmistusmaa Italia.
24,00
Punainen Sanelli Ambrogio jäykkä/käyrä paloitteluveitsi, 15 cm
Sanelli jäykkä/käyrä paloitteluveitsi 15 cm pun.
Terän pituus 15 cm. Punainen kahva polypropeeni ja termoplastinen kumi. Kaikki materiaalit ovat steriloitavissa ja kestävät hyvin iskuja, syövyttäviä aineita ja korkeita lämpötiloja. Terä nitrogen ruostumatonta terästä. Laser painettu logo, tuotekoodilla merkitty terä. Täydellinen terän ja kahvan yhteensopivuus, maksimaalinen hydienisyys. Testattu ja sertifioitu NSF International. 100% valmistusmaa Italia.
24,00
Sanelli avausveitsi 15 cm musta
Sanelli avausveitsi 15 cm musta
Sanelli Ambrogio avausveitsi. Terän pituus 15 cm, paksuus 2,6 mm. Ruostumatonta terästä 1.4116 x50CrMoV. Kahvan materiaali: Marfran TPE. Nettopaino ilman pakkausta 0,105 kg (+/- 5%). NSF sertifioitu.
42,00
Musta Sanelli Ambrogio leveä käyrä paloitteluveitsi, 16 cm
Sanelli leveä käyrä paloitteluveitsi 16 cm musta
Sanelli Ambrogio paloitteluveitsi. Terän pituus 16 cm. Terän paksuus 2,75mm. Musta kahva Marfran (TPE). Kaikki materiaalit ovat steriloitavissa ja kestävät hyvin iskuja, syövyttäviä aineita ja korkeita lämpötiloja. Terä nitrogen ruostumatonta terästä. 1.4916 - Buderus Nitro-B x50CrMoVN15. Laser painettu logo, tuotekoodilla merkitty terä. Täydellinen terän ja kahvan yhteensopivuus, maksimaalinen hydienisyys. Testattu ja sertifioitu NSF International. 100% valmistusmaa Italia.
24,00
Sininen Sanelli Ambrogio notkea fileveitsi, 18 cm
Sanelli notkea fileveitsi 18 cm sin.
Sanelli Ambrogio fileveitsi. Terän pituus cm 18. Sininen kahva polypropeeni ja termoplastinen kumi. Kaikki materiaalit ovat steriloitavissa ja kestävät hyvin iskuja, syövyttäviä aineita ja korkeita lämpötiloja. Terä nitrogen ruostumatonta terästä. Laser painettu logo, tuotekoodilla merkitty terä. Täydellinen terän ja kahvan yhteensopivuus, maksimaalinen hydienisyys. Testattu ja sertifioitu NSF International. 100% valmistusmaa Italia.
32,00
Sininen Sanelli Ambrogio notkea fileveitsi, 22 cm
Sanelli notkea fileveitsi 22 cm sin.
Sanelli Ambrogio fileveitsi. Terän pituus cm 22 = 8¾". Sininen kahva polypropeeni ja termoplastinen kumi. Kaikki materiaalit ovat steriloitavissa ja kestävät hyvin iskuja, syövyttäviä aineita ja korkeita lämpötiloja. Terä nitrogen ruostumatonta terästä. Laser painettu logo, tuotekoodilla merkitty terä. Täydellinen terän ja kahvan yhteensopivuus, maksimaalinen hydienisyys. Testattu ja sertifioitu NSF International. 100% valmistusmaa Italia. Tukkupakkaus: 6 Kpl/laatikko.
32,00
Sanelli Ambrogio paloitteluveitsi, 23 cm
Sanelli paloitteluveitsi 23 cm
Sanelli Ambrogio paloitteluveitsi. Terän pituus cm 23 = 9". ­Inox-teräskromi, molibdeeni ja vanadiiniterä X50CrMoV15. Kahvan ulkopinta on pehmeä josta saa tukevan otteen.
26,00
Sininen Sanelli Ambrogio lohi-/siivutusveitsi, 28 cm
Sanelli lohi-/siivutusveitsi 28 cm sin.
Sanelli Ambrogio lohi-/siivutusveitsi. Terän pituus 28 cm ja paksuus 1,60 mm. Ruostumatonta terästä 1.4916 - Buderus Nitro-B x50CrMoVN. Kahvan materiaali: Marfran TPE. Nettopaino ilman pakkausta 0,104 kg (+/- 5%). NSF sertifioitu.
26,00
Sanelli Ambrogio paloitteluveitsi iso, 33 cm
Sanelli paloitteluveitsi iso 33 cm
Iso Sanelli Ambrogio paloitteluveitsi. Terän pituus cm 33 = 13". Musta kahva Marfran (TPE). Kaikki materiaalit ovat steriloitavissa ja kestävät hyvin iskuja, syövyttäviä aineita ja korkeita lämpötiloja. Terä nitrogen ruostumatonta terästä. 1.4916 – Buderus Nitro-B x50CrMoVN15. Laser painettu logo, tuotekoodilla merkitty terä. Täydellinen terän ja kahvan yhteensopivuus, maksimaalinen hygienisyys. Testattu ja sertifioitu NSF International. 100% valmistusmaa Italia.
36,00
Bisbell veitsen suojakotelo
Bisbell veitsen suojakotelo
Erittäin helppokäyttöinen magneettisesti kiinni pysyvä veitsen suojakoketo veitsille, joiden maksimi pituus on 250 mm ja leveys 35 mm.
11,50